28 Mart-3 Nisan Kütüphane Haftası Etkinliği Gerçekleştirildi

28 Mart-3 Nisan Kütüphane Haftası nedeniyle Araştırma Merkezimiz ile Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı işbirliğiyle Üniversitemiz Merkez Kütüphanesinde görev yapan Kütüphaneci Zühal ÇİFTCİBAŞI, Kütüphaneci Serap Z. TUNUR, Kütüphaneci Büşra BİLİR ve Öğretim Görevlisi Esra ARSLAN tarafından ÇOMÜ Kreş öğrencilerine etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında kütüphaneler ve Üniversitemiz Merkez Kütüphanesi hakkında genel bilgi verilirken, kütüphanede uyulması gereken kurallar da öğretildi. Yine etkinlik kapsamında çocuklarla kitap parmak oyunu, kitap ayracı boyama uygulamaları yapıldı. Etkinliğimiz her kütüphanecinin çocuklara kitap okuması ile sona erdi. Etkinlik sonrasında ÇOMÜ Kreş öğrencileri Üniversitemiz Merkez Kütüphanesini ziyaret ederek etkinlik sırasında öğrendikleri bilgilerle gözlem yapma ve bu bilgileri uygulama imkanı bulmuş oldular.