ÇOMÜCEM Çanakkale Ticaret Borsası'nı Ziyaret Etti

Araştırma Merkezimiz Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Merve ÖNOL ve Müdür yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Aydın BAŞAR, 11.10.2022 Salı günü Çanakkale Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Çanakkale Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Gökhan UYSAL ve Genel Sekreter Sevcan ELVER’in ev sahipliği yaptığı ziyarette, Araştırma Merkezimiz Koordinatörlüğünde Ticaret Borsası İlkokulu öğrencilerine yönelik düzenlenen çalışmalar ile ilgili bilgi aktarımında bulunularak, yeni eğitim öğretim yılında gerçekleştirilmesi hedeflenen projeler ile ilgili görüşmeler sağlandı. Araştırma Merkezimizin öğrencilere yönelik çalışmalarından memnuniyet duyduklarını ifade eden Ticaret Borsası Yönetimi, öğrencilerin gelişimine katkı sağlayan her türlü çalışma ve projenin destekçisi olduklarını belirttiler.