ÇOMUCEM ve ÇASEM Ticaret Borsası İlkokulunu Ziyaret Etti

12 Mayıs 2022 tarihinde Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezimiz koordinatörlüğünde Ticaret Borsası İlkokulu öğrencilerine yönelik düzenlenen Bahar Şenliği etkinliği çerçevesinde Çanakkale Seramikleri Araştırma Merkezi tarafından uygulanan geleneksel seramik sanatı etkinliği kapsamında ilkokul öğrencilerinin ürettikleri seramik çalışmalarının pişirme ve sırlama işlemleri ÇASEM tarafından faaliyet binasında tamamlanmış ve 1 Haziran 2022 tarihinde Ticaret Borsası İlkokuluna yapılan ziyarette eserler sahipleriyle buluşturulmuştur. ÇASEM bünyesinde görev yapan Öğr. Gör. Arzu DOĞAN, Öğr. Gör. Necati IŞIK, Öğr. Gör. Necmi TEKİN ve Seramik Tekn. Murat BİÇER'in de iştirak ettiği ziyarette katılımcılara Çanakkale seramiklerinin tarihi ile ÇASEM ve ÇOMÜCEM'in faaliyet alanları hakkında bilgi verilmiştir. Etkinliğimize ev sahipliği yapan Ticaret Borsası İlkokulu yönetimine, etkinliğe katılan öğretmenlere ve öğrencilere Araştırma Merkezimiz tarafından katılım belgesi takdim edilmiştir.